Loading..

Product werd succesvol toegevoegd aan uw winkelwagen.7.4 van 10 op Trustpilot : 1823
  • Voor 15:00 uur besteld morgen in huis!

  • Gratis verzending

  • Uit voorraad leverbaar

Bartafels

Bent u op zoek naar een bartafel? Dan bent u bij Furnpact aan het juiste adres. Bekijk het assortiment van Furnpact. Vandaag besteld voor 15.00 uur, is morgen gratis thuisbezorgd.

Van hoog naar laag sorteren

1 producten (1 - 1)

Van hoog naar laag sorteren

1 producten (1 - 1)

Bartafels

Heb je er ruimte voor in je woning? Dan is een bartafel een bijzondere toevoeging aan je interieur. Met een bartafel creëer je je gezellige hoekje in de woon- of eetkamer. Maar ook in de tuin komt een bartafel goed tot zijn recht. Een hoge bartafel vormt een leuke plek om gasten te ontvangen en in een ongedwongen sfeer bij te kletsen. Op deze manier hoeft er niet voor iedereen een zitplaats te zijn, bartafels worden namelijk ook vaak als statafel gebruikt!

 

Barkrukken

Je kunt natuurlijk alleen een bartafel in het interieur plaatsen, maar een paar mooie barkrukken er bij zijn wel essentieel. Let hierbij goed op de hoogte van zowel de bartafel, als de barkrukken voor goed zit comfort. Om hier problemen te voorkomen zijn er ook verstelbare barkrukken. Het nadeel hierbij is dan wel dat deze zwaarder zijn en zijn daardoor minder goed te verplaatsen.

 

Heb je een mooie bartafel van 90 centimeter hoog gevonden? Dan is er een lagere vaste barkruk van 60/61 centimeter zeer geschikt! Bekijk ons assortiment en laat je verrassen aan bartafels en barkrukken voor een nieuwe look in je interieur. Vandaag besteld voor 15.00 uur, is morgen gratis thuisbezorgd.