Retourneren

Ben je niet tevreden over de producten, of past het niet in jouw interieur?

  • Jij hebt 30 dagen bedenktijd na ontvangst van het product.
  • Jij bent verantwoordelijk voor de verpakking en bescherming van de producten. 
  • Indien mogelijk verzoeken wij jou de producten in de originele verpakking te verpakken. 
  • Maak gebruik van onze afhaalservice om het product te retourneren. 
  • Let op: sommige producten kun je niet in gebruik nemen en achteraf retourneren.
  • De retourkosten zijn voor jouw rekening, omdat je de bestelling van ons gratis ontvangt. 

Hoe gaat het retourproces in zijn werk? 

Jij bent als klant verantwoordelijk voor de bescherming van de producten en voor een deugdelijke verpakking. Indien er schade ontstaat tijdens het transport kunnen wij helaas niet overgaan tot volledige restitutie van het aankoopbedrag. Je krijgt de dagwaarde van het product uitgekeerd.

Stap 1: Jouw retour aanmelden

Ga naar ons helpcenter en lees hier alle voorwaarden en verdere instructie over hoe je de retour kunt inboeken.

Ga hier naar onze retourprocedure voor pakketzendingen

Ga hier naar onze retourprocedure voor palletzendingen

Stap 2: Kies een gewenst afhaalmoment

De transporteur zal bij je langs komen om de producten af te halen. Jij kunt het gewenste afhaalmoment aangeven per e-mail: info@furnpact.com. De transporteur zal langskomen op een werkdag naar keuze (maandag t/m vrijdag). Helaas is het niet mogelijk om een tijdsindicatie aan te geven. De afhaalopdracht zal plaatsvinden tussen 09.00 en 18.00 uur.

Stap 3: Retourformulier invullen en verpakken

Vul het retourformulier in en voeg deze toe in ieder pakket zodat onze retourafdeling deze sneller kan behandelen. Verpak en bescherm de producten goed zodat er geen schade kan ontstaan tijdens het transport. Jij bent als verzender verantwoordelijk voor de verpakking.

Stap 4: Geld terug

Zodra jouw pakket retour is gekomen zal onze retourafdeling deze zo spoedig mogelijk behandelen en verwerken. Indien de producten in nieuwstaat zijn teruggekomen zal het aankoopbedrag uiterlijk binnen 14 dagen na ontvangst van de goederen in het distributiecentrum worden gecrediteerd.

Let op: Gebruikte of gemonteerde producten kun je niet retourneren. 

Sommige producten kun je niet monteren en in gebruik nemen en alsnog retourneren. Gemonteerde producten worden niet geaccepteerd door onze retourafdeling. Het betreft de volgende productgroepen:

  • Bureaustoelen
  • Vergaderstoelen
  • Hanglampen
 

De meeste bureaustoelen en vergaderstoelen zijn voorzien van een gasveer. Indien jij de bureaustoel in gebruik neemt zal de gasveer zich vastklemmen waardoor deze niet meer gedemonteerd kan worden. Het is daarna niet meer mogelijk jouw aankoop te retourneren.

Veel hanglampen worden op maat ingekort. Indien een hanglamp in gebruik genomen wordt en niet meer in originele staat is, zal deze retour worden geweigerd door onze retourafdeling.