Loading..

Product werd succesvol toegevoegd aan uw winkelwagen.7.5 van 10 op Trustpilot : 1834
  • Voor 15:00 uur besteld morgen in huis!

  • Gratis verzending

  • Uit voorraad leverbaar

Klacht melden

Op alle producten die u bij ons aanschaft geldt de wettelijke garantie. Dit betekend dat het product op het moment van levering in goede staat moet zijn en bij normaal gebruik goed dient te functioneren.

Fabrieksgarantie

U hebt recht op een goed product. Wij hanteren op al onze producten een fabrieksgarantie van één jaar, ingaande op het moment van ontvangst. Heeft u inderdaad een gegronde klacht over een artikel, dan komen de kosten voor het omruilen van een onderdeel of product binnen de garantie voor onze rekening.

Een beschadigd of defect product ontvangen

Heeft u een beschadigd of defect product ontvangen? Dan ontvangen we graag zo snel mogelijk een e-mail (info@furnpact.com) met uw ordernummer en klacht, ondersteund met een foto en/of video of kunt u onderstaande klachtenformulier invullen. Zo kunnen wij u direct helpen en zorgen voor een passende oplossing.

Heeft u een beschadigd product ontvangen en wenst u deze liever te retourneren in plaats van om te ruilen? Dan kan dit binnen 14 dagen na ontvangst en berekenen wij hiervoor de gebruikelijke retourkosten.

Klachtenformulier 

Om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn verzoeken wij u uw klacht zo duidelijk mogelijk te omschrijven. Wij verzoeken u om een foto toe te voegen zodat wij uw klachten sneller op kunnen lossen. Onze klantenservice is bereikbaar op werkdagen tussen 09.00 en 17.00 uur.

* Verplichte velden