Betaalmethoden

Om je het zo gemakkelijk mogelijk te maken werkt Furnpact met verschillende betaalmethoden. Op deze pagina vind je een opsomming van de betaalmethoden die mogelijk zijn bij Furnpact. Heb je een vraag over een van de betaalmethoden, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

iDEAL

Veilig en vertrouwd betalen met iDEAL via de website van Furnpact. Wij werken samen met Mollie als het gaat om iDEAL betalingen. Jouw aankoop is verzekerd via mollie.nl, je kunt betalen via de grotere Nederlandse banken: ING bank, ABN AMRO, ASN Bank, Bunq, ING, Knab, Moneyou, Rabobank, Regiobank SNS bank, Triodos Bank en Van Lanschot.

Bancontact/Mister Cash

Bancontact/Mister cash maakt gebruik van een fysieke kaart welke is gekoppeld aan een tegoed op een Belgische bankrekening. Het is mogelijk de kaart zowel on- als offline te gebruiken. Daarnaast zijn de betalingen via Mister Cash gegarandeerd en lijkt daarmee sterk op iDEAL betaalmethode in Nederland. Bancontact/Mister Cash is verreweg de populairste betaalmethode in België.  

Belfius

Wanneer je bent aangesloten bij Belfius kan je gemakkelijk en snel betalen. Betaling is mogelijk via de Belfius Mobile app of via Belfius Direct net met behulp van een kaartlezer. Belfius is een Belgische bank, 1 op de 3 Belgen is aangesloten bij Belfius.

KBC/CBC

Met de KBC/CBC betaalknop kunnen klanten van de Belgische banken KBC en CBC eenvoudig online betalen. Beide banken bieden in feite dezelfde betaalknop aan, maar met een andere naam. De KBC/CBC betaalknop maakt het mogelijk om in je eigen vertrouwde bankomgeving online betalingen te voldoen, wanneer je klant bent bij één van de banken.

PayPal

Makkelijk en veilig betalen via PayPal, dit betaalsysteem maakt het mogelijk te betalen met creditcard en is niet meer weg te denken uit de huidige betaalmethodes van deze tijd.

ING Home'Pay

ING HomePay

ING Home’Pay is een online betaalmethode ontwikkeld door ING België. Iedereen met een ING Home’Bank of Business’Bank account kan hiermee veilig, makkelijk en snel online betalen. Het gebruik van ING Home’Pay is simpel. Wanneer je de betaalmethode hebt geactiveerd in je dashboard kan je in ons betaalscherm kiezen voor ING Home’Pay.