Over ons

FurnPact International Ltd. is een meubelleverancier gevestigd in Hong Kong. Na jarenlange ervaring als grossier in Europa, is de eigenaar van FurnPact een samenwerking aangegaan met Chinese meubelfabrieken om gezamenlijk de wereldberoemde stoelen van bijvoorbeeld Ray & Charles Eames via een webshop te verkopen aan de consument in Europa. De originele exemplaren zijn voor de gemiddelde Europeaan niet te betalen, daarom dus ook slechts toegankelijk voor een hele kleine groep consumenten met een bijzonder gevulde portefeuille.

Let op: sommige producten zijn geïnspireerd op beroemde designmeubelen en zijn dus niet origineel. 

Voorraad

FurnPact heeft voorraden in verschillende Europese landen zoals Engeland en Nederland en kan daarom redelijk snel leveren. De meeste producten zijn op voorraad en kunnen de eerstvolgende dag al bij je thuis worden bezorgd. Bij elk individueel product kun je de levertijd bekijken.

Garantie

Vanzelfsprekend krijg je naast een scherpe prijs, eveneens één jaar garantie op het product. Naast een jaar garantie, geven we op elementaire onderdelen als framewerken levenslange garantie. Scheurt een band van een Barcelona stoel of breekt jouw vijfster van jouw bureaustoel, dan kun je tot in eeuwigheid bij ons aankloppen voor service. Zorg wel dat je altijd een ordernummer doorgeeft aan ons wanneer je vraagt om service.

Rechten en plichten

Hoewel wij de kooprechten en plichten vanuit Hong Kong van toepassing kunnen laten zijn op onze webshop, hanteren we gelieve de rechten en plichten per land. Je bent immers gewend om onder deze voorwaarden online te shoppen. Voor de Nederlandse markt willen wij je verwijzen naar de Consumentenbond "wet koop op afstand".

Thema's zijn:

  • Je mag binnen 30 dagen na de koop het product retourneren. Let wel, alleen in de originele verpakking. De kosten voor het retourneren zijn altijd voor de koper. Wel krijg je jouw aankoopbedrag teruggestort.
  • Heb je een klacht? Vanzelfsprekend ruilen wij jouw product of onderdeel kosteloos om.

Communicatie

In iedere taal waarin wij verkopen, hebben wij iemand op de klantenservice. Je kunt dus gewoon in het Nederlands met ons communiceren.

We wensen je heel veel plezier met winkelen! Voor eventuele vragen kun je mailen naar info@furnpact.com. Je krijgt via de mail bij ons binnen twee uur antwoord op alle vragen of klachten. (ma t/m vrijdag van 09.00 - 17.00 uur)

Door op het icoontje onderin in de rechte hoek te klikken kun je contact opnemen met ons. Je kunt kiezen uit verschillende kanalen. De keuze bestaat uit:

  • WhatsApp
  • Facebook 
  • E-mail

Contactgegevens

Furnpact International Limited
Room 1611B , 16F , HO KING COMMERCIAL CENTRE , 2-16 FA YUEN STREET
Mongkok , Kowloon, Hong Kong

Emailadres: info@furnpact.com

Betrouwbare reviews

Alvorens een aankoop te plaatsen in onze webshop graag weten of je met een betrouwbaar bedrijf in zee gaat? Op onze Trustpilot pagina vindt je reviews van 100% geverifieerde aankopen die mensen in onze webshop hebben ervaren.