Loading..

Product werd succesvol toegevoegd aan uw winkelwagen.7.5 van 10 op Trustpilot : 1884
  • Voor 15:00 uur besteld morgen in huis!

  • Gratis verzending

  • Uit voorraad leverbaar

Heeft u vragen? Laat het ons weten!

Wij helpen je graag verder

Onze klantenservice staat 5 dagen per week voor u klaar tussen 09.00 en 17.00 uur. Heeft u een vraag of een klacht ons team staat voor u klaar!

Onze klantenservice

Klachten

Om u zo goed mogelijk te helpen bij een klacht ontvangen wij graag een foto en een duidelijke omschrijving van de klacht zodat wij u goed mogelijk kunnen helpen.

Lees meer

Retourneren

Bent u niet tevreden over uw producten of past het niet in uw interieur? U mag de bestelde producten binnen 14 dagen vanaf de dag van ontvangst retourneren. De retourkosten zijn voor uw eigen rekening omdat u uw bestelling gratis ontvangt.

Lees meer

Vragen over uw levering

Heeft u een toekomstige afleverdatum geselecteerd? Geen paniek! Wij hebben je alvast een track & trace code gestuurd en deze zal op de dag voor de levering actief worden. Alle informatie rondom de levering ontvangt u per e-mail. Zorg ervoor dat u de informatie zorgvuldig doorleest.

Lees meer

Contactformulier – Antwoord binnen 4 uur

Om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn verzoeken wij u uw vraag zo duidelijk mogelijk te omschrijven. Heeft u een klacht of er schade ontstaan tijdens het transport? Voeg dan een foto toe zodat wij uw klacht sneller op kunnen lossen. Onze klantenservice is bereikbaar tussen 09.00 en 17.00 uur.

* Verplichte velden