5 redenen waarom je een Eames bureaustoel zou moeten kopen!

door Furnpact Redactie

Placeholder

Veel bedrijven en consumenten zijn op zoek naar een design bureaustoel met een hoge comfort. De Eames bureaustoel voldoet aan beide aspecten. Kom erachter waarom dit de beste design bureaustoel is die ooit is ontworpen! Een bureaustoel moet aan verschillende factoren voldoen. Zo moet een bureaustoel niet alleen stijlvol en functioneel zijn maar ook een hoge mate van zitcomfort bieden. Dit zijn verschillende punten die je altijd in het achterhoofd moet houden bij de aanschaf van een bureaustoel. De kleuren die wij hebben in het assortiment zijn: wit, zwart en cognac. Wanneer je kiest voor een Eames bureaustoel biedt dit 5 grote voordelen.

#1.  Stijlvol en hoge comfort

Wanneer jij de hele dag achter de computer zit te werken, is het essentieel dat daar een goede bureaustoel bij hoort met een hoog comfort. Als de bureaustoel die jij nu gebruikt niet goed is, dan zal dit jouw houding beïnvloeden en dit kan later ernstige problemen veroorzaken. Zijn Eames bureaustoelen comfortabel? Eames bureaustoel witDeze design bureaustoelen bieden een zéér hoge mate van comfort. Het kantelmechanisme en de flexibele zitting waarborgen deze hoge mate van comfort van de stoel. De stoel heeft eigenlijk alles-in-1, meestal kies je of voor comfort of voor een stijlvolle stoel, gelukkig hoef je bij een Eames bureaustoel niet te kiezen.

Kies je voor een design bureaustoel met een hoge of lage rugleuning? Onze klanten gaan vaak voor een hoge rugleuning wanneer zij af en toe wel eens rugklachten hebben. De kleinere rugleuningen worden veelal gekozen door consumenten die een wat minder grote plek hebben op het kantoor, om zo de ruimte effectief in te delen.

Eames bureaustoel modellen die een hoge rugleuning hebben: EA 119, EA 219.                                                                                                                       

Eames bureaustoel EA 119 en 219

        EA 119                                                                        EA 219                                                                                                                                                 

Eames bureaustoel modellen die een lage rugleuning hebben: EA 117, EA 217, EA 108.

Eames bureaustoelen EA 117, 217 en 108

        EA 117                                 EA 217                             EA 108

#2.  Een échte klassieker

Wat maakt deze bureaustoel zo speciaal? De bureaustoelen zijn in de vorige eeuw al ontworpen door Charles en Ray Eames. Tot vandaag de dag zijn de stoelen vaak terug te vinden in verschillende kantoorruimtes en aan bureaus. Maar hoe kan het dan dat een stoel die in de vorige eeuw is ontworpen nu nog steeds helemaal HOT is? Dit komt door het stijlvolle desingn. Het ontwerp is uitstekend, omdat het niet alleen stijlvol is maar ook een zéér hoge kwaliteit heeft.

Wil jij graag indruk maken op jouw klanten en/of werknemer? Dan is het kopen van een Eames bureaustoel een zeer sterke aanrader! Het zal jouw kantoorruimte nieuw leven in blazen en het zal een goede eerste indruk achter laten. Een eerste indruk kun je maar één keer achterlaten. Zorg dan dat je een ‘’WOW’’ effect creëert de eerste keer!

Eames bureaustoel EA 108

#3.  Verstelbaar en aanpassingen

Het is belangrijk dat je jouw eigen comfort kunt aanpassen, zodat jij het optimale zitcomfort kunt ervaren. Wanneer een bureaustoel niet verstelbaar is en er weinig aanpassingen aan kunnen worden gedaan, dan kan dit ongemak veroorzaken. Het is namelijk erg onaangenaam om de hele dag op een bureaustoel te  werken die vervolgens niet te verstellen is. Bijna al onze Eames bureaustoelen hebben de functie voor aanpassingsmogelijkheden, met uitzondering van de EA 108 serie. De Eames bureaustoel heeft 3 hendels. Één hendel heeft de functie om de bureaustoel in hoogte te verstellen. De tweede hendel biedt de mogelijkheid voor een regelbare achterwaartse leuning. Met de derde hendel kun je de regelbare achterwaartse leuning blokkeren, zodat je een vaste rugleuning hebt. Door deze mogelijkheden is de Eames bureaustoel zeer praktisch en stijlvol tegelijk! In hoogte verstelbaar zorgt er voor dat jij altijd de gewenste zithoogte hebt. Je zal het heerlijk vinden om aan deze design bureaustoel te werken, maak werk leuk en ga voor een design bureaustoel met hoge comfort!

Eames bureaustoel EA 217

#4.  Zéér duurzaam, voor lang gebruik

De Eames bureaustoel is een zeer duurzame stoel, omdat het is gemaakt van top-grain runderleder. Dit materiaal is van uitermate hoge kwaliteit. Het materiaal is zeer stevig en flexibel en de bureaustoel is dus een uitstekende investering. De achterkant van de bureaustoel is gemaakt van PU leer. PU leer is makkelijker in het onderhoud en makkelijker schoon te houden. Ook is PU leer vormvast en kleurvast (wel is het kwetsbaar bij zonlicht). Doordat de bureaustoel duurzaam is, is de stoel uitermate geschikt voor intensief gebruik en kun je er optimaal van genieten. Met een Eames haal je dus pure kwaliteit in huis en is écht iedere betaalde euro waard. 

Eames bureaustoelen

#5.  Een pronkstuk voor op het kantoor

De Eames bureaustoel is een waar pronkstuk voor op jouw kantoor. Dit komt omdat geen één andere bureaustoel kan tippen aan de combinatie tussen stijlvol en comfort. Jouw kantoor zal een goede indruk achterlaten bij klanten en werknemers, wie wilt dat nou niet? De design bureaustoel is ook direct te herkennen en is daarmee onderscheidend ten opzichte van de rest. Wij als Furnpact kunnen garanderen dat een Eames bureaustoel super strak staat in iedere werkruimte. Ga voor een geheel nieuwe uitstraling op het kantoor en richt de gehele werkruimte in met deze design bureaustoelen. Zoek jij een bureaustoel die design en kwaliteit uitstraalt? Ga dan voor de Eames bureaustoel!

 

Furnpact